Previous Next

Dr Steinberger zoldsegle

Biológiailag termesztett zöldségfélék ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat.

 

A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla jellegzetes zamata is. Ezeken kívül tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt, petrezselymet és sót.

 

A-vitamin provitaminjában, B1- és C-vitaminban igen gazdag. A szervezet jódellátásának javításához a zöldséglevet jódozott étkezési sóval fűszerezik. Kalóriaszegény, ezért fogyókúrához, lékúrákhoz is kitűnő.

Forrás: Dr.Steinberger

OGYÉI engedély

LogoSancoInternet HU B 336

II.kerületi kártya -10%

II keruet kartya

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

FoNo VIII. betegtájékoztatók

FoNo